Ce au remarcat danezii la CFR Cluj înaintea meciului din Conference League

Ce au remarcat danezii la CFR Cluj înaintea meciului din Conference League

Cei de la Randers i-au făcut portretul lui CFR Cluj înaintea confruntării din grupele Conference League.

Pe site-ul oficial al lui Randers, cel mai mare star al lui CFR Cluj este prezentat ca fiind tocmai antrenorul Dan Petrescu.

"Cel mai mare star, în orice caz, îl găsim în staff-ul tehnic, unde manager este nimeni altul decât Dan Petrescu, cel care a avut o carieră grozavă, cu multe meciuri la Chelsea și aproape 100 pentru naționala României", au scris danezii.

În ce privește jucătorii cei mai periculoși, danezii îi amintesc pe Ciprian Deac, Billel Omrani, Alexandru Păun și Juan Culio.

"Trebuie să stăm cu ochii pe Omrani, la fel și pe Alexandru Păun. Iar veteranul Deac este golgheterul din sezonul precedent și din actualul", au mai comentat danezii.

Înaintea meciului, CFR Cluj e ultima, cu 1 punct, iar Randers este pe 3, cu 4 puncte.

Ardelenii pot ajunge la barajul din primăvara Conference League în următoarele situații:

CFR Cluj trebuie să câștige meciurile rămase de disputat cu Randers (deplasare) și Jablonec (acasă).

De asemenea, Jablonec trebuie să obțină cel mult o remiză în meciul cu Alkmaar de pe teren propriu, de pe 25 noiembrie.

Practic, dacă CFR Cluj se va impune în deplasare la Randers pe 25 noiembrie, echipa din Gruia va juca acasă în ultima etapă cu calificarea pe masa contra lui Jablonec, pe 9 decembrie.

Dacă rezultatele de mai sus se vor concretiza și pe teren, CFR Cluj ar acumula 7 puncte, Jablonec ar rămâne cu 5 sau 6 puncte (în funcție dacă pierde sau face egal cu Alkmaar).

Randers poate obține 7 puncte dacă o bate pe Alkmaar, dar la egalitate CFR Cluj s-ar califica deoarece ar acumula 4 puncte în meciurile directe și ar avea un golaveraj mai bun.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!