Ce arbitru vrea Mihai Stoica la derbiul dintre FCSB și CFR Cluj "E cam singura soluție"

Ce arbitru vrea Mihai Stoica la derbiul dintre FCSB și CFR Cluj "E cam singura soluție"

Mihai Stoica a vorbit despre arbitrul care ar trebui să oficializeze derbiul dintre FCSB și CFR Cluj, din ultima rundă a play-off-ului Ligii 1.

Managerul „roș-albaștrilor” crede că singura soluție pentru acest meci, care se poate dovedi decisiv în stabilirea campioanei, este Sebastian Colțescu.

"Istvan Kovacs e delegat la finala Conference League. Cred că pentru el nu ar fi bine să arbitreze FCSB - CFR Cluj, pentru că e un meci cu încărcătură. Eu n-am auzit până acum trei zile… N-am auzit un arbitru la trei zile să fi condus un meci cu asemenea încărcătură", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"Cu Feşnic era complicat, că e din Cluj. Cu Feşnic am o mare problemă, face greşeli mari şi ar trebui să te califici pentru un astfel de meci. L-am văzut pe Colţescu, a avut un sezon foarte bun, nu ţin minte să fi văzut o eroare, iar la U Cluj cu Hermannstadt am văzut o prestaţie excepţională. La ora actuală e cam singura soluţie", a adăugat oficialul FCSB.

Derbiul dintre FCSB și CFR Cluj se va juca la Buzău, pe 22 mai.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, CFR Cluj și FCSB sunt despărțite de doar două puncte în fruntea clasamentului play-off-ului Ligii 1.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇