Ce a remarcat legendarul Rivaldo la Ianis Hagi

Ce a remarcat legendarul Rivaldo la Ianis Hagi

Legendarul fotbalist brazilian Rivaldo a vorbit despre viitorul lui Ianis Hagi, după ce acesta s-a transferat la Glasgow Rangers.

În opinia lui Rivaldo, Ianis are calități excelente și în scurt timp va ajunge în campionatul Spaniei.

"Ianis Hagi s-a transferat la un club mare cu o tradiţie grozavă şi cu fani entuziaşti. Rangers e unul dintre cele mai bune cluburi din Scoţia şi participă constant în cupele europene. Acum îl au şi pe popularul Steven Gerrard ca manager. E un vis pentru orice jucător să evolueze în Spania sau Anglia, iar Hagi face progrese, încet încet, şi cred că va avea calităţi să joace în Spania, curând. Momentan, se află la un club excelent, care îl va ajuta să se dezvolte în continuare", a spus Rivaldo pentru Adevarul.

ADVERTISING

De asemenea, Rivaldo a vorbit și despre posibilitatea ca Mircea Lucescu să ajungă antrenor în Brazilia.

"Lucescu e liber de contract, după o perioadă lungă şi încununată de succese la Şahtior Doneţk şi cred că a dovedit că are calităţi mari de manager. Experienţa sa uriaşă ar putea fi un bonus pentru el la un club brazilian. Din acest motiv, ca şi în cazul jucătorilor, cred că un antrenor român poate avea o carieră bună în Brazilia, precum poate şi un brazilian în Europa.

În ziua de astăzi, cunoştinţele pe care le au oamenii despre diferite campionate sunt mult mai mari decât în trecut, iar un manager bun îşi poate demonstra valoarea, oriunde în lume. În cazul de faţă, Lucescu şi-ar putea etala şi cunoştinţele despre fotbalul brazilian, după ce a antrenat mulţi brazilieni la Şahtior", a mai spus Rivaldo.

ADVERTISING

Află și ce spune Mircea Lucescu despre Ianis Hagi

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇