"Cazul urmează a fi judecat la Comisia de Disciplină" | Anunțul făcut de FRF după ce FCSB a anunțat că nu se va prezenta la meciul cu FC Voluntari

"Cazul urmează a fi judecat la Comisia de Disciplină" | Anunțul făcut de FRF după ce FCSB a anunțat că nu se va prezenta la meciul cu FC Voluntari

Federația Română de Fotbal a oficializat luni seara eliminarea lui FCSB din Cupa României.

Gruparea „roș-albastră” se află în imposibilitatea de a trece pe foaia de joc 13 jucători, așa cum prevede regulamentul.

Totodată, FRF anunță deschiderea unei anchete.

"Federația Română de Fotbal anunță că partida FC Voluntari – FCSB din optimile de finală ale Cupei României nu se va desfășura.

Meciul, programat initițial miercuri, 27 octombrie, nu va mai avea loc, după ce clubul oaspete a înștiințat Departamentul de Competiții al Federației Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a putea disputa acest joc, având în vedere “Principiile de Desfășurare a Competițiilor pentru sezonul 2021-2022”, aprobate de FRF prin decizie de Comitet de Urgență în data de 27.07.2021.

ADVERTISING

Cazul urmează a fi judecat la Comisia de Disciplină", se arată într-un comunicat al FRF.

FCSB a anunțat Federația Română de Fotbal că nu va putea disputa meciul cu FC Voluntari din optimile de finală ale Cupei României la fotbal. În consecință, "roș-albaștrii" pierd meciul la masa verde, iar ilfovenii vor avansa fără să joace în sferturile de finală.

Vicecampioana României nu are la dispoziție numărul necesar de jucători (13) din cauza cazurilor de Covid-19 și a accidentărilor.

FCSB ar avea la dispoziție doar 12 jucători, motiv pentru care meciul din weekend cu Farul Constanța, contând pentru etapa a 13-a a Ligii 1, a fost amânat de Liga Profesionistă de Fotbal.

ADVERTISING

În Cupa României, competiție aflată sub egida Federației Române de Fotbal, regulamentul nu permite unei echipe să amâne meciul indiferent de situația în care se află.

Meciul dintre FC Voluntari și FCSB, din optimile de finală ale Cupei României la fotbal, ar fi trebuit să se joace miercuri seara.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇