Cazul de dopaj al Simonei Halep stârnește o nouă reacție: "Despre asta este vorba"

Cazul de dopaj al Simonei Halep stârnește o nouă reacție: "Despre asta este vorba"

Simona Halep (31 de ani) se află într-o situație grea, suspendată provizoriu pentru dopaj, în așteptarea unui verdict final.

Cazul de dopaj al Simonei Halep a stârnit o nouă reacție, de data aceasta din partea Irinei Begu (32 de ani, 27 WTA). Begu a dezvăluit că a ținut legătura cu Simona toată această perioadă de suspendare provizorie și i-a transmis mesaje de încurajare.

De asemenea, sportiva româncă a mai spus că speră ca Simona Halep să-și afle cât mai repede verdictul din procesul de dopaj. ITIA, forul pentru integritatea tenisului, a obținut din nou amânarea audierii Simonei Halep în procesul în care încearcă să-și demonstreze nevinovăția.

ADVERTISING

"Nu știu regulile ITIA, deci nu pot să comentez foarte mult despre acest caz (n.r. aceste amânări) pentru că nu sunt în măsură, însă pot să spun doar că îmi pare rău de Simona, că trece prin așa ceva. Este ceva ce nu-ți dorești niciodată în carieră să pățești.

Eu am vorbit cu ea, am ținut legătura, i-am trimis mesaje de încurajare și sper să se facă dreptate cât mai repede, să aibă loc acel proces pentru că până la urmă despre asta e vorba, să-și demonstreze nevinovăția", a declarat Irina Begu pentru Eurosport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!