Cătălin Moroșanu își încheie cariera cu o luptă incendiară: Benny Adegbuyi și frații Stoica promit și ei spectacol în Dynamite Fighting Show

Cătălin Moroșanu își încheie cariera cu o luptă incendiară: Benny Adegbuyi și frații Stoica promit și ei spectacol în Dynamite Fighting Show

Cătălin Moroșanu va agăța mânușile în cui în acest an, dar nu înainte de a mai urca încă odată în ring.

Sportivul în vârstă de 36 de ani va lupta în al patrulea sezon din Dynamite Fighting Show, unde îi vom mai vedea la lucru și pe Benny Adegbuyi, care luna trecută l-a făcut KO pe Badr Hari, și frații Andrei și Bogdan Stoica.

"Începem anul cu câteva vești spectaculoase. Patru dintre cele mai importante nume din industrie vor păși în 2021 în ringul nostru. Al patrulea sezon din Dynamite Fighting Show se anunță și cel mai spectaculos.

ADVERTISING

Catalin Morosanu își încheie cariera și vrea o super-revanșă, Benny Adegbuyi va boxa din nou acasă după victoria legendară cu Badr Hari, iar frații Andrei Stoica și Bogdan Stoica ar putea lupta din nou împreună după 5 ani în România.

Surprizele nu se vor opri aici. Câteva nume legendare vor fi la DFS, iar noua generație își va crea propriul nume în 2021", scrie directorul sportiv al Dynamite Fighting Show, Alin Huiu, pe pagina sa de Facebook.

Începem anul cu câteva vești spectaculoase. Patru dintre cele mai importante nume din industrie vor păși în 2021 în...

Posted by Alin Huiu on Monday, January 4, 2021
ADVERTISING

Din informațiile noastre, ultima luptă din cariera lui Cătălin Moroșanu ar urma să fie cu Errol Zimmerman.

Moroșanu (48 victorii și 12 înfrângeri) și Zimmerman (82 victorii și 28 înfrângeri) au mai luptat în 2010 la București, când sportivul născut în Olanda s-a impus prin KO după numai câteva secunde.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇