Când va juca România următorul meci din Fed Cup

Când va juca România următorul meci din Fed Cup

Meciul România – Italia, din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, care nu s-a mai disputat în 17-18 aprilie 2020 din cauza epidemiei de coronavirus, a fost reprogramat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) pentru 5-6 februarie 2021, informează, luni, Federaţia Română de Tenis pe site-ul său oficial.

„Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat, azi, noile date de desfăşurare ale partidelor din cadrul Fed Cup. Astfel, în ceea ce priveşte play-off-ului Grupei Mondiale a Fed Cup, fază a competiţiei care ne priveşte în mod direct, s-a luat decizia ca meciurile programate iniţial în luna aprilie 2020 să joace în perioada 5-6 februarie 2021. Astfel, România va întâlni Italia în prima săptămână din luna februarie 2020, meciul urmând a avea loc în ţara noastră. Tot în luna aprilie 2020 erau programate şi Finale Fed Cup, dar ele vor avea loc în 2021, tot la Budapesta, în perioada 13-18 aprilie”, se arată pe site-ul citat.

ADVERTISING

Partida de Fed Cup dintre România şi Italia, programată iniţial în 17 şi 18 aprilie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în play-off-ul Grupei Mondiale, a fost amânată la 11 martie de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) din cauza epidemiei de coronavirus. De altfel, ITF a amânat la momentul respectiv toate meciurile din cadrul Fed Cup programate în luna aprilie, inclusiv turneul final al competiţiei de la Budapesta.

Câştigătoarea întâlnirii România - Italia va juca în 2021 în Grupa Mondială a Fed Cup.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇