Bogdan Vintilă nu mai e antrenorul FCSB. Becali a spus cine va prelua echipa

Bogdan Vintilă nu mai e antrenorul FCSB. Becali a spus cine va prelua echipa

Gigi Becali a anunțat că Bogdan Vintilă nu va mai fi antrenorul principal de la FCSB.

„I-am spus lui Vintilă că voi face schimbări la staff, asta să fie clar pentru el. Îi voi propune să rămână antrenor secund sau să îmi preia echipa a doua. Nu îl voi lăsă pe drumuri. Nu îmi place cum jucăm, iar eu nu vin la meciuri să văd țurca și să facă fiecare ce vrea pe teren. Le spun și băieților să se trezească că pe mine nu vreau să mă bată Rotaru în campionat. Cu Dinamo este altă treabă că ar fi ultima să mă elimine de la 3-0”, a spus Becali pentru ProSport.

ADVERTISING

Totodată, Becali a anunțat că Toni Petrea va fi noul antrenor principal, după ce Laurențiu Reghecampf și-a dat acordul că secundul său să vină pe banca roș-albaștrilor.

"O să vină Toni Petrea și Neubert. Am vorbit și cu Pintilii, este posibil să rămână și el pe un post. Ori Petrea, ori Pintilii va fi principal. Am vorbit cu Reghecampf astăzi. Mi-a spus că nu se pune problema acum deoarece are un contract. La ora asta, eu am restrâns chestiunea economică. Nu-mi permit un salariu de 20 de mii de euro. Lui Neubert i-am făcut o ofertă de 8 mii de euro pe lună", a completat Becali la Digi Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În schimb, Becali a menționat că Edi Iordănescu nu are nicio șansă să vină la FCSB.

"Edi învață el lumea cum trebuie să fie eficientă şi că nu este telecomandă. Lasă că stă fără telecomandă. El nu a antrenat decât Gaz Metan şi două săptămâni CFR şi vorbeşte de alţii. Ai antrenat doar la CFR două săptămâni şi odată la Gaz Metan. Ce să faci? Ne dai lecţii nouă? În primul rând că nici nu îl vrea nimeni. Şi dacă rămân fără antrenor deloc, tot nu vine el la Steaua", a spus Becali la Antena Sport.

Cel mai probabil, meciul cu Dinamo, programat miercuri, va fi ultimul pentru Vintilă pe banca FCSB.

ADVERTISING

Bogdan Vintilă a preluat-o pe FCSB în august 2019, a ratat calificarea în grupele Europa League, iar FCSB este acum la 10 puncte de primul loc.

Gigi Becali a anunțat deja că negociază cu Anton Petrea pentru preluarea funcției de antrenor de la FCSB. Acesta ar urma să colaboreze cu Mihai Pintilii.

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇