Bogdan Vintilă anunță reveniri cheie la FCSB pentru derbiul cu Dinamo

Bogdan Vintilă anunță reveniri cheie la FCSB pentru derbiul cu Dinamo

Antrenorul celor de la FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, anunță că pentru partida de joi cu Dinamo din Cupa României, echipa în roșu și albastru se va putea baza pe mai mulți jucători, comparativ cu meciul de duminică, în fața Gazului din Liga 1.

Mai mulți titulari s-au accidentat la steliști și acum aceștia nu se pot baza pe 7 jucători de bază în partida de duminică, pe Arena Națională, cu Gaz Metan, de la ora 20.

Pentru derbiul cu Dinamo însă, doi sau trei jucători vor putea reveni în primul 11, partida fiind programată joi pe 25 iunie în prima manșă din semifinalele Cupei.

ADVERTISING

"Se fac toate eforturile din partea echipei medicale ca jucătorii să fie recuperați mult mai repede decât s-a preconizat inițial. La jocul cu Dinamo, de joi, voi mai avea în plus încă 2 , dacă nu chiar 3 jucători poate. Îl vom pregăti și pe acela în momentul respectiv.

Faptul că nu au jucat până acum nu știu dacă le aduce un plus celor de la Dinamo. Poate că da, poate că nu. La un asemenea meci nu mai contează starea fizică, e o încărcătură mai mult mentală și e un entuziasm din partea suporterilor", a fost declarația lui Vintilă, făcută sâmbătă la conferința de presă oficială programată înaintea partidei cu Mediaș.

ADVERTISING

Infirmerie plină la FCSB

FCSB e la 10 puncte în spatele liderei CFR Cluj, după ce a pierdut săptămâna trecută marele derbi, scor 0-1 în deplasare, autogol Ovidiu Popescu.

Iulian Cristea, Ionuț Panțîru, Aristeidis Soiledis, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman și Răzvan Oaidă sunt pe lista accidentaților la FCSB.

D.A.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇