Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales un meci din Liga 1 și celălalt din Ligue 1, Franța.

Ponturile pentru biletul zilei sunt următoarele:

FCSB - Viitorul 1 @ 2.00

FCSB a reuşit doar o victorie pe teren propriu în campionat în anul calendaristic 2020, scor 4-1 cu Craiova, în martie. În rest, au fost patru egaluri şi înfrângerea cu clujenii de la CFR pentru echipa în roșu și albastru. De partea cealaltă, doar cinci victorii în 27 de meciuri a reuşit Viitorul cu FCSB, ultima chiar în deplasare acum un an şi jumătate, scor 2-1.

ADVERTISING

Viitorul n-a mai câştigat de la 4-1 acasă cu Chindia, pe 25 iulie – au urmat două înfrângeri şi două egaluri în Liga 1. Deplasările au fost crunte pentru Viitorul – niciun succes afară în play-out – ultimul a fost 3-2 la Clinceni, pe 7 martie. În primul meci, băieții lui Hagi au făcut doar egal acasă cu nou-promovata UTA, 1-1, în timp ce FCSB are două victorii la rând cu 3-0, cu Astra și Shirak. Partida va începe de la ora 21, duminică, și va fi LIVE text pe SpotMedia.ro.

Brest - Marseille, Pauză sau Final 2 @ 1.70

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

OM abia acum își face debutul în noul sezon pentru că întâlnirea ei din runda inaugurală a fost amânată, din cauza cazurilor de coronavirus apărute în sânul formației de pe Velodrome. Învingătoare în ultimele trei meciuri directe, Marseille are un avantaj notabil la acest capitol. Brest a suferit cea mai drastică înfrângere din prima etapă, scor 0-4 cu Nimes. Programul nu este deloc în favoarea ei, pentru că iată că după acel duș rece urmează să joace în compania unei aspirante la cupele europene. Meciul are loc duminică de la ora 22, pe Digi Sport 2, Look Sport și Telekom Sport.

ADVERTISING

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 3.40


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇