Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro iți prezintă biletul zilei la pariuri, în care am selectat două meciuri de fotbal, unul din Liga 1, iar al doilea din Cupa Angliei.

CFR Cluj – Universitatea Craiova, Sub 2.5 goluri @ 1.60

CFR Cluj și Craiova se întâlnesc într-un mare derbi din Liga 1, un meci al primelor două clasate. E ultima șansă la titlu a Craiovei, care e acum clasată la 4 puncte în spatele lui CFR și trebuie să câștige pentru a mai spera în acest final de play-off. Totuși, CFR are de departe prima șansă, are terenul propriu ca avantaj, iar daca va reuși să marcheze prima, așa cum s-a întâmplat în meciul cu FCSB, scor 1-0, are mari șanse să păstreze acest avantaj fragil pe tabelă.

ADVERTISING

De aceea recomandăm un meci cu puține goluri în Gruia, chiar dacă Craiova va fi obligată să iasă la joc, dar poate tocmai de aceea să se și descopere în apărare, una nu foarte solidă, trebuie să recunoaștem. Trei victorii directe are CFR cu Craiova în ultima perioadă, 2-0 de două ori și 1-0. Patru victorii la rând au elevii lui Dan Petrescu, în timp ce băieții lui Bergodi au câștigat două meciuri consecutiv, două rezultate de 2-1, cu Astra și Botoșani.

Leicester - Chelsea x2 @ 1.41

Este un meci din sferturile Cupei Angliei, cea mai veche competiție fotbalistică din lume. Chelsea pare că pornește favorită în această dispută, una oricum foarte echilibrată, între locurile 3 și 4 din Premier League. Londonezii tocmai au învins-o pe City cu 2-1 acasă și le-au oferit titlul pe tavă celor de la Liverpool, iar ca statistică au 5 victorii la rând.

ADVERTISING

Leicester se simte bine la vârful ierarhiei engleze, dar de la reluarea jocurilor după pandemie, are doar două egaluri înregistrate, 0-0 și 1-1 cu Brighton și Watford. Locul de Champions League este aproape pentru vulpi, care se luptă totuși cu Chelsea și Wolves, poate chiar și cu United, locul 6. Ultimele trei rezultate directe au însemnat remize intre Leicester și Chelsea, 0-0, 1-1 și 2-2. Londonezii așteaptă totuși o victorie din 2017 în disputele cu vulpile.

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.26

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇