Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri interesante din fotbal, un mare derbi din Serie A, campionatul italian de fotbal, dar și o partidă din optimile Cupei Africii pe Națiuni.

Ponturile sunt următoarele:

AC Milan - Juventus 1X @ 1.47

Milan - Juve este fără îndoială un mare derbi al Italiei, iar conjunctura de față este una delicată pentru ambele formații în clasament. Milaniștii sunt pe 2 în Serie A, cu 48 de puncte, 5 mai puține față de lidera Inter, în timp ce Juve este pe locul 5 și se luptă măcar pentru ocuparea unui loc de Champions League. În tur, scorul a fost egal, 1-1. Gazdele vin după un rezultat rușinos cu Spezia, 1-2, deși în minutul 82 conduceau cu 1-0, în timp ce Juve caută a treia victorie la rând, după cele cu Sampdoria și Udine.

Nigeria - Tunisia 1 @ 1.59

ADVERTISING

Este un meci din optimile Cupei Africii pe Națiuni, fază care începe chiar azi cu partida de față, dar și cu jocul dintre Gabon și Burkina Faso. Nigeria - Tunisia e un derbi, e un meci între două foste campioane, vulturii verzi terminând grupa cu 3 victorii, 2-0 cu Guineea Bissau, 3-1 cu Sudan și 1-0 cu Egipt. Tunisia a prins calificarea la limită cu doar o victorie, 4-0 cu Mauritania. În 2019, acesta era meciul de la CAN pentru medalia de bronz, meci câștigat de nigerieni cu 1-0, gol Ighalo.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.34.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇