Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri interesante din fotbal, o partidă din Primera Division, dar și un meci din țările arabe în care este implicat un antrenor român.

Ponturile sunt următoarele:

Valencia - Espanyol 1 @ 1.85

E singurul meci care are loc de Revelion în top 5 campionate europene. Cele două combatante ocupă locuri călduțe la mijlocul clasamentului, Valencia având un frumos reviriment în ultima perioadă cu 3 victorii la rând și 5 meciuri fără înfrângere consecutive. Espanyol are o perioadă mai slabă și a bifat deja trei înfrângeri în ultimele cinci partide din La Liga. În ultimul meci direct, liliecii s-au impus cu 1-0. Interesant este că Valencia a jucat și acum un an de Revelion în Spania.

Al Hazem - Al Taee 1X @ 1.31

ADVERTISING

Gruparea gazdă antrenată de Costel Gâlcă e ultima clasată în Arabia Saudită cu doar 11 puncte și trebuie să pornească reconstrucția dacă vrea să se salveze de la retrogradare. Taee ocupă un loc de la mijlocul clasamentului și se anunță un meci echilibrat. Cinci meciuri consecutive fără victorie are Hazem, care e o grupare antrenată de un fost român, Daniel Isăilă, iar acum Costel Gâlcă a preluat misiunea dificilă de a salva clubul.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.42.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇