Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro îți prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri, unul din Premier League, iar al doilea din Serie A.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

West Ham - Aston Villa 2 @ 2.32

Aston Villa se află într-o luptă crâncenă pentru evitarea retrogradării și acum în ultima etapă în această deplasare la West Ham nu are decât o singură variantă: victoria. Echipa din Birmingham este pe loc de salvare acum, 17, dar la egalitate de puncte cu Watford, prima formație de sub linie. O victorie îi salvează pe cei în vișiniu și albastru, dar nu va fi deloc un meci ușor cu West Ham, ciocănarii, chiar dacă aceștia nu mai au nicio grijă și recent s-au salvat de la retrogradare. Villa are două victorii în ultimele 5 partide, însă nu a mai câștigat un meci direct cu londonezii din 2015, de cinci, un 1-0 chinuit și atunci. Ultimele meciuri din Anglia au loc toate la aceeași oră, duminică de la 18.

ADVERTISING

Juventus - Sampdoria 1 @ 1.27

Este de așteptat ca Juventus să învingă Sampdoria și să bifeze al 9-lea titlu consecutiv în Italia. Are nevoie doar de un punct matematic, după ce Atalanta a fost încurcată de Milan, scor 1-1. Ronaldo și compania puteau bifa de data trecută titlul, dar au pierdut surprinzător la Udine, scor 1-2, după un gol decisiv marcat în prelungiri. Trupa lui Sarri are trei victorii directe cu genovezii în ultimele 5 partide, ultima în tur, scor 2-1. Samp e o trupă fără griji la retrogradare, aflată acum pe un loc călduț, 14. Jocul are loc cu începere de la ora 22.45.

ADVERTISING

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.95


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇