Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro iți prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales un meci din Cupa Angliei și altul din Liga 1.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

FC Botosani - Universitatea Craiova X2 @ 1.25

Craiova are un punct avans față de CFR Cluj și după această săptămână se poate duce la 4 puncte avans de clujeni, având în vedere că aceștia au avut meciul amânat cu FCSB, din cauza cazului de coronavirus descoperit la Alexandru Păun. Oltenii sunt în formă și vor să arate asta și cu Botoșani, acolo unde totuși au avut mai mereu probleme în ultimii ani în Liga 1. Craiova are 5 victorii la rând în Liga 1, în timp ce Botoșani are doar una singură în ultimele 5 jocuri. Moldavii se luptă cu FCSB pentru ultimul loc de cupă europeană pus în joc, având în vedere că Mediaș și Astra nu au drept de joc în Europa League.

ADVERTISING

Gruparea olteană nu a învins niciodată la Botoșani de la venirea acestora în L1 în 2014, smulgând un singur egal, un 1-1 în 2019. Anticipăm de data aceasta o victorie a oltenilor, sau în cel mai rău caz pentru ei un egal, o remiză care să îi țină totuși la două lungimi de CFR.

Manchester United - Chelsea, peste 2.5 goluri @ 1.92

United - Chelsea e a doua semifinală din Cupa Angliei, după ce sâmbătă Arsenal a realizat surpriza și a trecut de Man.City cu 2-0. Pare a fi un meci cu goluri, între două echipe ce se luptă și în campionat pentru locurile de Champions League, londonezii fiind pe 3, iar United pe 5, însă la doar un punct distanță.

ADVERTISING

Meciul are loc pe marele Wembley din Londra, iar Chelsea nu se poate baza în această partidă pe Kante, în timp ce Phil Jones și Luke Shaw nu pot evolua pentru diavolii roșii. Au fost meciuri cu goluri între cele două în ultima perioadă, United câștigând ultimele 3 partide la rând cu 2-0, 2-1 și 4-0. Chelsea are ultima victorie directă în 2018 cu 1-0. În Premiership, băieții din Manchester au 4 victorii în ultimele 5 jocuri.

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.40

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇