Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri din fotbal, unul din La Liga și unul din Serie A.

Iată ponturile pentru biletul zilei la pariuri:

Valencia - Valladolid 1 @ 1.95

Valencia a pierdut teren în ultimele patru partide în care nu a mai câștigat, iar trei dintre ele le-a pierdut. Este momentul perfect pentru Valencia să se trezească, într-un duel în care are în față o echipă scăpată de griji.

Valencia nu a mai fost învinsă de Valladolid din 2009, iar o victorie este vitală în cursa pentru Europa League. Gaya, Piccini și Rodrigo vor absenta de la Valencia, iar de la Valladolid vor lipsi Fernandes, Michel, Plano, Porro și de la Fuente.

ADVERTISING

AC Milan - Juventus Torino X2 @ 1.33

AC Milan nu a mai învins-o pe Juventus de 12 meciuri și credem că seria neagra vă continua și după meciul programat în acesta seară, de la ora 22:45. Milan traversează un moment bun, cu trei victorii în ultimele 4 meciuri, dar Juventus este o nucă tare, fiind o formație care se pregătește de un nou titlu.

Cristiano Ronaldo și-a regăsit pofta de gol, iar Juventus are patru victorii la rând în Serie A. Calhanoglu, Castillejo, Duarte și Musacchio vor absenta de la Milan, iar de la Juventus vor lipsi Chiellini, De Sciglio, Dybala, Khedira și De Ligt.

ADVERTISING

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.59


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇