Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro ți-a pregătit și astăzi biletul zilei la pariuri, în care am selectat un meci din semifinalele Cupei României și altul din campionatul Angliei.

Biletul zilei la pariuri este următorul:

Dinamo – FCSB 1X @ 1.72

Prima manșă din semifinalele Cupei României se joacă în Ștefan cel Mare, fără spectatori. FCSB nu are un istoric deloc bun în întâlnirile recente cu Dinamo. Roș-albaștrii n-au mai învins-o pe Dinamo de șase meciuri. În plus, pe terenul lui Dinamo nu a mai câștigat din 2015.

De această dată, FCSB are și mari probleme de lot, aproape jumătate de echipă fiind accidentată. În schimb, Dinamo, care nu traversează nici ea cea mai bună formă a ei, a reușit mereu să se mobilizeze când a întâlnit-o pe FCSB. Din acest motiv, mizăm că Dinamo nu va pierde partida programată joi seară, de la ora 20:00, LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Burnely - Watford 1X @ 1.61

Burnley vine după eșecul usturător de pe terenul lui Manchester City, scor 0-5, și are cu siguranță o revanșă de luat. Iar ultimul meci cu Watford a fost cu siguranță o aminitire plăcută, având în vedere că a câștigat cu 3-0 în deplasare. De altfel, din ultimele cinci meciuri cu Watford, Burnley a pierdut doar unul.

Pentru partida programată joi de la ora 20:00, Burnley nu va putea conta pe Barnes. De partea cealaltă, de la Watford vor absenta Deulofeu, Janmaat și Success.

ADVERTISING

Cota totală biletul zilei la pariuri: 2.76


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇