Biletul zilei cu cota mare

Biletul zilei cu cota mare

De obicei profesioniştii din pariurile sportive recomandă cumpătare când vine vorba de cote. Dar sunt şi pariori care vor neapărat Biletul zilei cu cota mare şi vor să rişte un pic pentru a câştiga mult pe termen cât mai lung. Biletul zilei normal are de obicei cote totale între 2-5 şi rata de succes mare, asta dacă ai nimerit şi evenimentele sportive şi pronosticurile înscrise pe bilet.

Cât de mult trebuie să te lasi influențat de cote?

Nu te gândi la cote mari sau mici ca la nişte valori absolute. Nu este nimic ca în realitate. Cotele sunt mereu invers proporţionale cu rezultatul final. Cotele mari reflectă perspective mici de câştig într-un meci şi invers. Ai multe cote mici, ai şanse mari de câştig, ai cote mari, rişti, dar poţi să ai câştiguri uriaşe. Cotele mărite sunt întotdeauna cele de ordinul zecilor sau chiar al sutelor.

ADVERTISING

La mai toate casele de pariuri nu prea ai multe variante să joci biletul zilei cu cote mari pentru ca respectiva casă recunoaşte şi ştie că una dintre echipe are şanse mici de câştig, deci vor fi prea puţine bilete jucate pe această realitate. Alegi cote mari chiar şi la biletul zilei doar când ştii foarte bine echipele, jucătorii, ai făcut analize şi ai date despre partidele din trecut, ştii foarte bine cum se joacă pe teren şi ai intuiţie bună în privinţa scorului pus pe bilet. 

Riscurile pe care ţi le asumi cu această strategie sunt foarte mari, poţi să pierzi tot şi să nu te alegi cu nimic de pe urmă biletului sau poţi să ai câştiguri uriaşe şi să te feliciţi pentru alegerea făcută.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pariază pe mai puține evenimente și alege casele cu cote mari precum Unibet pariuri sportive care îți oferă și la evenimentele cele mai probabile, cote bune.

Cum trebuie analizat biletul zilei pentru un amator?

Biletul zilei cu cota mare nu este o opţiune prea bună pentru amatori, trebuie să ai de fiecare dată foarte multă experienţă ca să te încumeţi să pariezi pe acest tip de bilet. Cu biletul zilei cota mare ştii de la început că vei putea câştiga mult mai mult decât cu oricare alte bilete, dacă ai şi tipsteri care vin cu ponturi bune şi au partide bune puse pe biletul zilei atunci ai toate şansele de partea ta.

ADVERTISING

Ţine minte că biletul zilei cu cota mare şi câştigător pe deasupra e o raritate şi îl vei găsi doar la cele mai bune case de pariuri care îşi asumă existenţa sa şi sunt dispuse să plătească toate sumele pe care ai putea să le câştigi foarte uşor. Tot ce trebuie să faci este să îţi alegi Biletul zilei cota mare din selecţia pe care ţi-o oferă casele de pariuri şi să încerci să pariezi şi să recompui biletul, să ţii cont şi de cote ca să câştigi cât mai mulţi bani la final.