Bianca Andreescu și-a anunțat intenția de colaborare cu Novak Djokovici

Bianca Andreescu și-a anunțat intenția de colaborare cu Novak Djokovici

Tenismena canadiană cu origini românești Bianca Andreescu a anunțat o intenție surpriză de a colabora cu fostul lider mondial ATP, proaspătul campion de la Wimbledon, Novak Djokovici.

Andreescu dorește să promoveze și mai ales visează că din ce în ce mai mulți sportivi și jucători de tenis să vorbească despre importanța sănătății mintale. Tânăra sportivă chiar anunța la finele lui decembrie 2021 că ia o pauză de la tenis pentru a se concentra pe refacerea sa din punct de vedere al sănătății mintale.

ADVERTISING

Ea a fost desemnată și ambasador al Mental Timeuot de curând, un proiect început de Federația de tenis din Canada și care sprijină sportivii cu probleme de acest gen.

"E clar că e nevoie și de bărbații care fac istorie în acest sport să-și spună povestea. Știu că Novak Djokovic a vorbit fără perdea despre presiune și sănptatea mintală. L-am ascultat cu mare atenție și apoi am vorbit cu el despre acest aspect. Ar fi bine dacă ne-am împărtăși ideele mai des și poate reușim să facem un proiect împreună" a declarat recent Andreescu, pentru portalul Sportskeeda.

ADVERTISING

Andreescu a cucerit acum 3 ani trofeul de la US Open, când a uimit o lume întreagă, în marea finală dispunând de marea campioană Serena Williams.

Jucătoarea de 22 de ani va reveni în competiții la Toronto, turneul WTA Masters de 1000 de puncte urmând să înceapă de pe 6 august.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!