Bianca Andreescu dezvăluie cine e tenismena pe care abia așteaptă să o întâlnească: Are un joc foarte diferit față de restul sportivelor

Bianca Andreescu dezvăluie cine e tenismena pe care abia așteaptă să o întâlnească: Are un joc foarte diferit față de restul sportivelor

Bianca Andreescu a dezvăluit numele jucătoarei pe care abia așteaptă să o întâlnească în circuitul WTA când meciurile vor fi reluate.

Sportiva cu origini românești spune că e nerăbdătoare să joace contra australiancei Ashleigh Barty, lidera clasamentului WTA.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Mi-ar plăcea mult să joc cu Ashleigh Barty. Este una dintre cele mai complete jucătoare din circuit și are un joc foarte diferit față de restul sportivelor.

Ar fi o mare provocare să o pot întâlni și cred că ar fi un meci foarte interesant și pentru public”, a declarat Bianca Andreescu pentru postul TSN.

De asemenea, Bianca a vorbit și despre obiectivele sale pe termen apropiat.

„Sper să căștig Roland Garros, acesta este marele meu obiectiv din acest an. În plus, ar fi o șansă bună pentru mine să ajung pe primul loc în clasamentul WTA”, a completat Bianca.

În prezent, Bianca ocupă locul 6 în ierarhia mondială WTA, dar are în continuare probleme medicale.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖