Bergodi se apără după un nou eșec pe banca Rapidului: „Domnul Șucu poate spune orice”

Bergodi se apără după un nou eșec pe banca Rapidului: „Domnul Șucu poate spune orice”

Cristiano Bergodi a analizat jocul Rapidului după ce formația giuleșteană a mai bifat o înfrângere în Superligă, scor 1-2 sâmbătă seara cu FC Voluntari.

Antrenorul italian este de acord că echipa traversează o perioadă grea, dar nu se teme pentru postul lui. Și asta după ce sute de suporteri giuleșteni au scandat demisia, fluierându-și și proprii jucători.

Rapid e în criză, a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie. „Giuleștenii” n-au mai câștigat de o lună, de la 2-1 cu FCSB: „Simt că nu ne iese nimic și că suntem frustrați. Am avut situații de a da gol, ei au avut două acțiuni și ne-au dat gol. E o perioadă negativă din toate punctele de vedere. Nu avem nici noroc. Asta este. Da, este o mică criză. Este o criză de rezultate. E o perioadă în care trebuie să strângem rândurile. Nu ne iese nimic. Ați văzut primul gol pe care l-am luat, o degajare, minge așezată pentru Ricardinho...A fost un joc pe care l-am controlat, am intrat des în careul lor. Dar n-am avut eficacitate și inspirație în fața porții. Normal că îți cade încrederea după ce iei gol. Jocul nu mă nemulțumește, doar rezultatele”, a spus Cristiano Bergodi la Orange Sport. 

ADVERTISING

Întrebat și de criticile fanilor, dar și despre posibilitatea ca patronul Șucu să-și piardă răbdarea, Bergodi a replicat acid: „Sincer, cu tot respectul... ne-au dat tot timpul o mână de ajutor, se zice că în Giulești echipa e împinsă de la spate. Au motivele lor, noi nu putem spune nimic acum. Nu ne putem agăța de astfel de lucruri, că nu cântă suporteri sau că ne huiduie. Nu mă simt vizat. E normal, sunt antrenorul echipei. În aceste momente eu trebuie să muncesc și să scot echipa din această pasă proastă. Domnul Șucu poate spune orice lucru, el este patronul”.

ADVERTISING

Pentru Rapid urmează două deplasări complicate, la Petrolul și Farul, în ultimele două etape din Superliga în 2023.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!