Bergodi lansează câteva acuzații dure după victoria cu Botoșani: ”Eu am auzit ceva, dar nu îmi dau cu părerea”

Bergodi lansează câteva acuzații dure după victoria cu Botoșani: ”Eu am auzit ceva, dar nu îmi dau cu părerea”

Tehnicianul italian al celor de la Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi a făcut câteva anunțuri și acuzații indirecte la capătul partidei câștigate de echipa sa cu FC Botoșani, scor 2-0 în runda curentă de Liga 1.

Fostul antrenor de la Steaua, CFR Cluj sau Rapid a spus că își felicită elevii pentru prestația lor, dar în același timp a lansat și acuzații dure către FRF și Ligă.

Craiova are acum un avans de 4 puncte față de campioana CFR Cluj, care are și un meci în minus de disputat: ”Știam că va fi un meci foarte greu aici în Moldova. Bine că am câștigat, pentru prima oară în istoria Craiovei aici. A fost un meci bun pentru noi. Am fost un pic neliniștiți în prima repriză, dar am avut ocazii doar din fazele fixe.

ADVERTISING

Liga 1: Craiova trece și de Botoșani după două penaltiuri acordate și are o mână pe trofeul de campioană

Nu cred că a fost un meci decisiv pentru noi, pentru că probabil vom ajunge la meciul direct cu CFR și atunci șansele vor fi intacte și pentru noi și pentru ei, dar eu sunt mulțumit pentru ce au făcut băieții azi. Acum, probabil se va continuă sezonul. Nu știu dacă se va amâna și meciul dintre FCSB și Sepsi. Conducătorii noștri au cerut asta, așa era normal. Dacă FCSB câștigă finala Cupei, nu mai are nicio treabă în campionat. Eu am auzit ceva, dar nu îmi dau cu părerea. Nu sunt persoana potrivită. Liga și Federația trebuie să decidă”, a fost declarația făcută de Bergodi după meci la LookSportTV.

ADVERTISING

Este prima victorie directă a Craiovei la Botoșani din 2014 încoace, anul promovării moldavilor în L1.

D.A.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇