Becali l-a sunat pe Florin Tănase după derbiul cu CFR Cluj: Mesajul clar pe care i l-a transmis

Becali l-a sunat pe Florin Tănase după derbiul cu CFR Cluj: Mesajul clar pe care i l-a transmis

Gigi Becali a dezvăluit că l-a sunat pe căpitanul Florin Tănase după derbiul cu CFR Cluj, când jucătorul se afla încă în vestiar.

Becali i-a reproșat jocul slab făcut și i-a transmis că nu va mai prinde multe minute dacă va mai juca așa.

"A fost discret. Am vorbit cu el, l-am sunat. I-am zis că l-am lăudat și că rămân la această părere, dar, tată, dacă tu joci așa, nu-mi convine. O să-l schimbe antrenorul! E fraier să-l lase pe teren?", a spus Becali la Digi Sport.

La polul opus, Becali l-a lăudat pe Octavian Popescu, pe care vrea să-l vândă cu 100 de milioane de euro.

ADVERTISING

"Tavi Popescu este jucător de 100 de milioane de euro. A jucat în stil de mare jucător azi. I-am spus lui Meme că este posibil să ni-l fure unul cu 30-40 de milioane de euro. Dacă cineva dă 30 de milioane, îl fură! Dacă îl mai țin doi ani, fără 100 de milioane de euro nu-l dau! Fără Tavi Popescu, noi avem probleme. El e jucător de echipă mare, e mai important decât Tănase. Plus că Tavi Popescu e mai mult inter sau număr 10. El are nevoie de curaj pentru a alerga cu mingea la picior", a mai spus Becali.

ADVERTISING

Amintim că FCSB și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 3-3, în etapa a 22-a din Liga 1. Pentru FCSB au marcat Octavian Popescu, Vali Gheorghe și Iulian Cristea, iar pentru CFR Cluj au punctat Gabriel Debeljuh (2) și Alexandru Chipciu.

După acest rezultat, CFR Cluj este pe primul loc, cu 58 de puncte, iar FCSB este pe 2, cu 48 de puncte.

Etapa următoare, FCSB se va deplasa pe terenul lui Dinamo, iar CFR Cluj va primi vizita lui FC Botoșani.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!