Basarab Panduru îl critică pe Adrian Mutu după eliminarea României de la EURO U21

Basarab Panduru îl critică pe Adrian Mutu după eliminarea României de la EURO U21

Fostul fotbalist Basarab Panduru l-a criticat pe selecționerul Adrian Mutu după eliminarea României de la EURO U21.

Panduru i-a reproșat faptul că nu a făcut o echipă mai ofensivă și că a intrat pe teren cu gândul să nu piardă, în loc să caute victoria.

"Am avut senzaţia că nu vrem să pierdem meciul ăsta. Nu ne ajută rezultatul de egalitate. Îmi pare rău de primele două meciuri, în care am arătat fotbal. Am impresia că ne-a fost frică de Germania, deşi n-am văzut de mult timp aşa jucători rudimentari. Nu ştiu dacă meritam, poate trebuia să pierdem. Din minutul 5 n-am mai avut nicio ocazie, ei au avut penalty. Am obţinut ce ne-am propus, ne-am dus cu trei mijlocaş închizători pentru că am vrut să nu pierdem. Asta am vrut de la început, să nu pierdem!

Noi voiam ca Olanda să facă egal cu Ungaria? Asta am vrut noi? Nu ştiu ce am aşteptat noi, dar faptul că noi jucăm cel mai important meci cu trei închizători mă face să cred că n-am vrut să pierdem. Cei mai buni trei jucători au fost rezervă", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Echipa națională a României a fost eliminată de la EURO U21, după remiza, scor 0-0, cu Germania.

"Tricolorii" părăsesc turneul final fără să fie înfrânți, însă aveau nevoie de o victorie contra nemților, în condițiile în care Olanda a învins Ungaria cu 6-1.

Clasamentul final al grupei este următorul: 1. Olanda 5p, 2. Germania 5p, 3. România 5p, 4. Ungaria 0p.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!