Barcelona forțează readucerea lui Leo Messi pe Camp Nou

Barcelona forțează readucerea lui Leo Messi pe Camp Nou

FC Barcelona dorește cu orice preț să îl aducă înapoi pe fostul său star Lionel Messi, acum legitimat la PSG, în Franța.

O mutare greu de realizat la acest moment, mai ales că argentinianul are contract cu Parisul până în vara lui 2023, iar în aceste momente este ocupat cu pregătirile pentru Cupa Mondială din Qatar.

Gruparea catalană vrea să îl transfere pe Messi la începutul anului viitor, când intră în ultimele 6 luni de contract cu parizienii, Lionel fiind în mare formă la PSG, cu 4 goluri marcate și cinci pase de gol în ultimele trei partide, după cum informează Sport.es.

ADVERTISING

Sunt totuși și trei mari impediente întru realizarea acestei mutări, după cum aceeași presă iberică notează. E vorba de relațiile foarte reci între cele două cluburi, PSG și Barcelona, de faptul că PSG nu dorește să-l lase liber pe Messi în mijlocul contractului pe care îl are în Franța, plus că acum Messi este concentrat pe Campionatul Mondial de la finele lui noiembrie și nu poate fi contactat de nimeni.

Messi a fost un jucător legendar al Barcelonei, cu 35 de trofee la activ, între care 4 Ligi ale Campionilor, plus 10 titluri în La Liga.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!