Barcelona, anunț despre revenirea lui Leo Messi

Barcelona, anunț despre revenirea lui Leo Messi

Barcelona a făcut, duminică seara după câștigarea titlului cu numărul 27 din istoria clubului, despre revenirea lui Leo Messi (36 de ani).

Starul argenitinian își termină contractul cu Barcelona în vara lui 2023, iar catalanii îl așteaptă cu brațele deschise înapoi pe Camp Nou.

Prin vocea președintelui Joan Laporta, dar și a vicepreședintelui Rafael Yuste, Barcelona a făcut un anunț despre revenirea argenitnianului campion mondial la echipa la care a cunoscut cele mai mari performanțe din carieră.

Messi a părăsit-o pe Barcelona în vara lui 2021, liber de contract, dar acum poate reveni: "Vom face tot ce e posibil să îl aduce pe Messi înapoi la Barcelona", a spus Laporta, completat de Rafael Yuste.

ADVERTISING

"Messi e un prieten foarte bun al multor băieți care acum celebrează câștigarea titlului. Sunt sigur că și el e fericit. Mi-ar plăcea ca Messi să revină!", a spus Yuste, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Barcelona a câștigat cu 4-2 împotriva lui Espanyol, în etapa a 34-a din LaLiga, și a câștigat titlul 27 din istorie cu patru etape înaintea finalului de sezon.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!