Barcelona a recuperat 5 fotbaliști importanți înainte de El Clasico

Barcelona a recuperat 5 fotbaliști importanți înainte de El Clasico

Antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Xavi Hernandez, a contat la antrenamentul de vineri, dinaintea derby-ului de sâmbătă cu Real Madrid, pe cinci dintre cei şase jucători indisponibili în ultima vreme, cu excepţia lui Sergi Roberto, transmite EFE.

Raphinha, care a părut complet recuperat, s-a antrenat alături de Frenkie de Jong, Robert Lewandowski, Jules Kounde şi Pedri Gonzalez la şedinţa de pregătire de vineri. Brazilianul s-a accidentat la coapsa dreaptă în meciul cu Sevilla, de la sfârşitul lunii septembrie.

ADVERTISING

Atacantul polonez Robert Lewandowski a devenit indisponibil pe 4 octombrie, după un meci cu FC Porto, în care a suferit o entorsă la glezna stângă, în timp ce de Jong nu a mai jucat din 24 septembrie, când s-a accidentat tot la glezna stângă.

Pedri a revenit după două luni de la accidentarea lui (24 august), când a suferit o leziune la coapsa dreaptă.

Fundaşul central Jules Kounde s-a accidentat pe 8 octombrie, într-un meci cu Granada, iar raportul medical a stabilit existenţa unei entorse la ligamentul lateral intern al genunchiului stâng.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Singurul care nu s-a antrenat cu lotul catalan este căpitanul Sergi Roberto, care săptămâna trecută a suferit o accidentare la gamba stângă.

În clasamentul din La Liga, Real Madrid este lider cu 25 puncte, la egalitate cu Girona, urmate de Barca la un singur punct.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!