Balotelli, un fotbalist de la Arsenal și un fost jucător al Barcelonei, pe lista de transferuri a unui club din Superligă

Balotelli, un fotbalist de la Arsenal și un fost jucător al Barcelonei, pe lista de transferuri a unui club din Superligă

Mario Balotelli (32 de ani), un fotbalist de la Arsenal și un fost jucător al Barcelonei se află pe lista de transferuri a unui club din Superligă.

După un sezon de tranziție, în care a reușit calificarea în play-off-ul Superligii, Rapid pregătește o campanie de transferuri cu care să ridice nivelul echipei.

Potrivit gsp.ro, Rapid îi are pe lista de transferuri pe Mario Balotelli, fostul atacant de la Inter, AC Milan, Liverpool sau Manchester City, dar și pe Cătălin Cîrjan (20 de ani), mijlocașul lui Arsenal. Italianul, care în prezent joacă în Elveția la FC Sion, ar fi răspuns pozitiv ofertei de la Rapid, dar a pus o condiție care face mutarea mai mult ca sigur imposibilă.

ADVERTISING

”Fără un milion de euro la semnătură nu vin!”, ar fi transmis Balotelli, conform gsp.ro.

În plus, pe lângă cei doi - mai scrie sursa citată -, Rapid l-ar dori și pe fostul mijlocaș al Barcelonei, croatul Alen Halilovic (26 de ani). În 2014, Alen Halilovic era cumpărat de Barcelona, de la Dinamo Zagreb, în schimbul a 5 milioane de euro.

De asemenea, Rapid se gândește la repatrierea lui Rareș Ilie sub formă de împrumut, după ce acesta fost vândut la Nice în urmă cu doar un an.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!