Atacantul de origine română trecut și pe la PSG va fi coleg cu Harlem Gnohere la Mouscron

Atacantul de origine română trecut și pe la PSG va fi coleg cu Harlem Gnohere la Mouscron

Virgiliu Postolachi (20 de ani), atacantul moldovean de origine română, fost vârf la PSG, a fost împrumutat de noua sa grupare Lille OSC la echipa belgiană Mouscron, acolo unde va fi coleg cu fostul atacant de la FCSB, Harlem Gnohere.

Această mutare vine după ce patronul lui Lille, Gerard Lopez, a cumpărat și clubul belgian de fotbal, care a fost antrenat în trecut și de Mircea Rednic.

Alături de moldovean, la Mouscron vor mai pleca împrumutați încă opt sau nouă jucători tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, după cum anunță celebrul cotidian francez L'Equipe.

ADVERTISING

Acolo va evolua și Harlem Gnohere din sezonul viitor, după ce atacantul de culoare și-a reziliat unilateral contractul cu cei de la FCSB, acolo unde a fost golgheterul echipei în ultimii ani.

Informația a venit din presa belgiană, de la cotidianul La Dernier Heure, care nota: ”Cei de la Mouscron au profitat din plin de această perioadă pentru a se finaliza venirile lui Beni Badibanga şi a lui Harlem Gnohere, ultimul de la fosta Steaua București. Cei doi atacanţi au fost deja prezenţi în tribunele stadionului la o primă partidă amicală din această vară a echipei în alb și roșu. Vor fi şi alte mutări, în următoarele zile, la Mouscron”, anunță cotidianul mai sus citat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În 115 meciuri la FCSB, Gnohere, fost jucător și la Dinamo sau Petrolul în România, a marcat 51 de goluri, având în prezent o cota de piață de 1,3 milioane de euro. În acest sezon, pentru gruparea în roșu și albastru a marcat de 6 ori în 21 de partide, plus o pasă de gol.

D.A.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇