Astra reacționează după apariția informației că riscă să fie exclusă din Liga 1

Astra reacționează după apariția informației că riscă să fie exclusă din Liga 1

Președintele clubului Astra Giurgiu, Dani Coman, a oferit prima reacție legată de scandalul de dopaj de la fosta campioană a României.

Dani Coman spune că-i va acționa în instanță pe cei trei jucători surprinși cu perfuziile-n venă în pozelele publicate în toamnă de o clinică din București!

"Nu avem de ce să fim excluși! Nu suntem deloc în culpă. N-am știut de acțiunea pe care au întreprins-o jucătorii. Noi, clubul Astra, nu am beneficiat de acele vitamine. Îi vom acționa în judecată pe jucători și le vom cere și daune materile importante. Sigur că știu deja suma, dar nu are rost să o fac publică", a spus Dani Coman pentru Digi Sport.

ADVERTISING

"Cei trei fotbaliști erau jucători importanți pentru noi, pe care ne bazam, dar pe care nu am putut să-i folosim din cauza a ceea ce au făcut ei. Dacă Astra beneficia de cei trei jucători, atunci, da, puteam fi suspendați. Dar, ei nu au jucat pentru noi de la acea acțiune. Repet, nu avem dece să fim în culpă", a adăugat oficialul giurgiuvenilor.

Astra Giurgiu ar putea fi exclusă din Liga 1, după ce trei dintre jucătorii ei ar fi apelat la o terapie interzisă de Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD).

ADVERTISING

Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto sunt jucătorii giurgiuvenilor surprinși cu perfuziile-n venă în pozelele publicate în toamnă de o clinică din București!

Luna aceasta, la audierile de la ANAD, Ioniță a recunoscut toate acuzațiile.

Kehinde Fatai și Takayuki Seto riscă acum câte 4 ani de suspendare, după ce-au refuzat să colaboreze, în timp ce Ioniță ar putea scăpa cu o suspendare de 12 sau 15 luni.

Cei 3 sunt în stare de suspendare deja de 4 luni, de la finalul lui septembrie 2020.

În cazul în care fotbaliștii vor primi pedepsele respective, Astra va trebui exclusă din campionat!

ADVERTISING

13 este locul ocupat de Astra Giurgiu în clasamentul Ligii 1.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇