Ashleigh Barty face o declarație spumoasă la adresa Simonei Halep

Ashleigh Barty face o declarație spumoasă la adresa Simonei Halep

Australianca Ashleigh Barty, fosta lideră a clasamentului WTA, și-a adus aminte de Simona Halep, cu care are o relație strânsă de prietenie.

În cartea pe care a lansat-o recent, Barty a vorbit despre Simona Halep și Agnieszka Radwanska, două dintre cele mai muncitoare jucătoare din acea generație, pe care le-a descris cu mult umor.

"Îmi vin în minte Simona Halep și Agnieszka Radwanska. Ele sunt fericite să stea toată ziua pe teren și să trimită o mie de mingi în terenul meu: ‘Thump, thum thump!’, ca un metronom nenorocit, plictisindu-mă de moarte și obosindu-mă", a scris Barty.

ADVERTISING

Relatia dintre Simona si Barty este una speciala, iar tot in carte australianca a descris un episod petrecut dupa trofeul obtinut de jucatoarea de la Antipozi la Wimbledon.

"Am deschis telefonul și am văzut cum curg mesajele. Primul a fost puțin neașteptat, deși am știut mereu cu ce fel de persoană am de-a face. ‘Felicitări, amico! Sunt atât de fericită pentru tine, prietenă dragă. Meriți! E un sentiment diferit, nu-i așa? Cât de bine e în balcon! Să te bucuri de moment!’. Era de la Simo. Ce legendă!", a relatat Barty.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Barty s-a retras din tenis in primavara lui 2022, intr-un moment in care era pe primul loc in clasamentul WTA, din dorinta de a se dedica vietii personale.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!