Ashleigh Barty face o declarație spumoasă la adresa Simonei Halep

Ashleigh Barty face o declarație spumoasă la adresa Simonei Halep

Australianca Ashleigh Barty, fosta lideră a clasamentului WTA, și-a adus aminte de Simona Halep, cu care are o relație strânsă de prietenie.

În cartea pe care a lansat-o recent, Barty a vorbit despre Simona Halep și Agnieszka Radwanska, două dintre cele mai muncitoare jucătoare din acea generație, pe care le-a descris cu mult umor.

"Îmi vin în minte Simona Halep și Agnieszka Radwanska. Ele sunt fericite să stea toată ziua pe teren și să trimită o mie de mingi în terenul meu: ‘Thump, thum thump!’, ca un metronom nenorocit, plictisindu-mă de moarte și obosindu-mă", a scris Barty.

ADVERTISING

Relatia dintre Simona si Barty este una speciala, iar tot in carte australianca a descris un episod petrecut dupa trofeul obtinut de jucatoarea de la Antipozi la Wimbledon.

"Am deschis telefonul și am văzut cum curg mesajele. Primul a fost puțin neașteptat, deși am știut mereu cu ce fel de persoană am de-a face. ‘Felicitări, amico! Sunt atât de fericită pentru tine, prietenă dragă. Meriți! E un sentiment diferit, nu-i așa? Cât de bine e în balcon! Să te bucuri de moment!’. Era de la Simo. Ce legendă!", a relatat Barty.

ADVERTISING

Barty s-a retras din tenis in primavara lui 2022, intr-un moment in care era pe primul loc in clasamentul WTA, din dorinta de a se dedica vietii personale.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!