Arsenal, prima finalistă a Cupei Angliei după o mare surpriză

Arsenal, prima finalistă a Cupei Angliei după o mare surpriză

Arsenal este prima finalistă a Cupei Angliei, după ce a realizat o mare surpriză pe imensul stadion Wembley, trecând de favorita Manchester City.

A fost 2-0 pentru ”tunari”, sâmbătă seară, după un meci decis de dubla lui Pierre-Emerick Aubameyang, atacantul gabonez care a marcat în minutele 19 și 71.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

City putea face dubla în acest sezon, după ce a castigat și Cupa Ligii, dar iată că Arsenal, echipa de pe locul 10 din Premiership a realizat marea surpriza.

Ei se vor duela în marea finală cu învingătoarea dintre Chelsea și Manchester United, semifinala a doua, meci care are loc duminică de la ora 20, tot pe Wembley.

Amintim că Liverpool a câștigat campionatul deja în EPL, având 93 de puncte cu două etape înaintea finalului stagiunii. City mai este angrenată și în Champions League, acolo unde trebuie să joace returul cu Real Madrid din optimi, după ce a câștigat în Spania cu scorul de 2-1.

Iată mai jos un rezumat VIDEO de la partida câștigată de londonezi: