Arlauskis, portarul lui CFR Cluj, s-a înțeles cu o nouă echipă - surse

Arlauskis, portarul lui CFR Cluj, s-a înțeles cu o nouă echipă - surse

Cunoscutul portar al celor de la CFR Cluj, lituanianul Giedrius Arlauskis, unul dintre putinii fotbaliști din Liga 1 care se poate lăuda cu titluri cucerite în România cu 3 echipe distincte, Steaua, Urziceni, CFR, va părăsi gruparea ardeleană la finele sezonului.

Sportivul de 32 de ani o va părăsi în această vară pe CFR, după ce s-a înțeles cu formația arabă Al Shabab, din Arabia Saudită, fosta echipă a lui Marius Șumudică și Constantin Budescu, după cum scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Portarul devine liber de contract pe 30 iunie, iar în prezent e accidentat. E foarte posibil deci ca partida cu FCSB, scor 1-0, de săptămâna trecută, să fi fost ultima în tricoul alb-vișiniu.

ADVERTISING

Cota de piață a lui Arla, cel care a început fotbalul mare la Siauliai, este de 1,6 milioane de euro.

Cine va mai apăra la CFR Cluj

În afară de lituanian, CFR se mai poate baza acum pe trei portari: Otto Hindrich (17 ani), care a debutat cu FC Botoșani, Ionuț Rus (20 de ani) și Grzegorz Sandomierski. La gruparea ardeleană va sosi și Cristi Balgradean de la FCSB.

Sâmbătă seară, CFR Cluj a câștigat în deplasarea de la Botoșani, scor 2-0 și s-a îndepărtat la 10 puncte față de steliști.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇