Arlauskis, dat dispărut și scos din lotul lui CFR Cluj | Dan Petrescu: "Eu nu știu unde e"

Arlauskis, dat dispărut și scos din lotul lui CFR Cluj | Dan Petrescu: "Eu nu știu unde e"

Dan Petrescu l-a lăsat în afara lotului pentru Conference League și chiar Liga 1 pe Giedrius Arlauskis, cu care nu s-a văzut de la revenirea pe banca grupării din Gruia.

„Bursucul” susține că n-a purtat nici măcar o discuție cu goalkeeperul lituanian, care ar fi anunțat totuși conducerea că este accidentat și că s-ar recupera în țara sa natală.

"Eu nu am dat pe nimeni afară, cum se spune de Arlauskis. De când am ajuns, nu l-am văzut până acum. Eu nu știu unde e Arlauskis. Trebuia să dau la lista UEFA trei portari. Doi și unul U21, Otto, care e crescut de club. Arlauskis, nefiind acolo și spunându-mi-se că e accidentat, cum să-l trec eu pe listă?", a spus Dan Petrescu într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"El a vorbit cu Mara și i-a spus că face tratament în Lituania. Dacă n-a considerat să mă sune pe mine, asta e problema lui. Eu am lucrat foarte bine cu el patru ani. El a declarat că s-a întors pentru o anumită persoană, pentru Marian Copilu. Dacă a declarat așa, poate așa a vrut să fie, nu știu, dar eu, în niciun caz, nu am avut o problemă cu el. Cum să fie de ajutor dacă e accidentat? Eu pot să risc? Eu am schimbat atât lista asta că n-am mai înțeles nimic", a adăugat noul tehnician al clujenilor.

ADVERTISING

Cristian Bălgrădean (33 de ani), Cristiano Figueiredo (30 de ani) și tânărul Otto Hindrich (19 ani) sunt portarii pe care Dan Petrescu se va baza în sezonul acesta.

Un an de contract mai are Arlauskis cu CFR Cluj.

După ce Marius Șumudică și Marian Copilu au fost îndepărtați de la CFR Cluj, Arlauskis a amenințat că nu se va mai prezenta la echipă.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇