Argentina - Maroc, meci fabulos la JO: Întrerupere de două ore, incidente cu fanii, gol marcat în minutul 90+16 și anulat incredibil

Argentina - Maroc, meci fabulos la JO: Întrerupere de două ore, incidente cu fanii, gol marcat în minutul 90+16 și anulat incredibil

Meci cu scenariu fabulos la Jocurile Olimpice Paris 2024, între Argentina și Maroc, încheiat până la urmă cu scorul de 1-2.

Partida a fost întreruptă timp de două ore. Argentina a marcat în minutul 90+16 și obținuse egalarea, dar VAR a anulat reușita cu care sud-americanii obținuseră un punct la debutul la Olimpiadă. Spectatorii au intrat pe teren, incident care a dus la întreruperea jocului.

Partida a fost întreruptă fix în momentul când în camera VAR, unde se afla și românul Ovidiu Hațegan, era analizată reușita de 2-2 a argentinienilor. Golul a fost anulat pentru ofsaid. Maroc a condus cu 2-0 în meciul de la Saint Etienne, prin golurile marcate de Soufiane Rahimi, în minutele 45+2 şi 49, din penalty.

ADVERTISING

Giuliano Simeone a redus din diferenţă, în minutul 68, iar Cristian Medina a egalat în minutul 90+16 pentru Argentina. În acel moment suporterii marocani au început să arunce cu diverse obiecte pe teren, iar jucătorii argentinieni au plecat spre vestiare.

Când spectatorii au fost evacuați de pe teren și meciul a putut fi reluat, după aproximativ două ore de întrerupere, reușita lui Medina a fost anulată din cauza unei poziţii de ofsaid la Bruno Amione. După reluarea partidei s-au mai disputat trei minute de timp efectiv de joc, apoi arbitrul Glenn Nyberg i-a pus capăt, iar marocanii au obținut victoria.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!