Antrenorul Parmei îl avertizează pe Dennis Man după ultimul meci slab făcut de român în Serie B

Antrenorul Parmei îl avertizează pe Dennis Man după ultimul meci slab făcut de român în Serie B

Dennis Man este legitimat în Italia, la AC Parma, grupare de Serie B în prezent, dar în ultima perioadă fostul stelist nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor din partea italienilor și mai ales în ce privește noul său antrenor.

În ultimul meci jucat de Parma, echipa lui Man a pierdut cu 2-3 în fața lui Ternana, fostul arădean fiind titular și integralist. Nu a făcut însă o partidă bună, având foarte puține realizări și nemulțumind pe toată lumea, începând cu antrenorul său, Fabio Pecchia: „Man a demonstrat deja că are calități mari în duelurile unu contra unu și la finalizare. Cu toate acestea, ne așteptăm la mai mult de la el. Trebuie să muncească pentru ca evoluțiile lui să crească”, puncta managerul cruciaților, la conferința de presă de după joc.

ADVERTISING

Pentru jocul cu Ternana, Man a primit nota 4.5, al doilea cel mai mic calificativ de la Parma, după Romagnoli, care a primit 4: "Încearcă câteva mișcări, dar este prea puțin în comparație cu ceea ce se așteaptă de la el. Flancul stâng al celor de la Ternana funcționează bine și îl elimină din joc. Practic, o fantomă", notau jurnaliștii din Peninsulă, cei de la Tuttomercatoweb mai exact.

Parma e pe 13 în clasament, cu doar 6 puncte acumulate în cinci etape.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!