Antrenorul lui Rangers, întrebat dacă îl reprimește pe Ianis Hagi în lot: Răspunsul lui Philippe Clement

Antrenorul lui Rangers, întrebat dacă îl reprimește pe Ianis Hagi în lot: Răspunsul lui Philippe Clement

Antrenorul lui Rangers, Philippe Clement, a fost întrebat dacă îl reprimește pe Ianis Hagi (25 de ani) în lotul primei echipe.

După ce presa din Scoția a scris că Ianis Hagi și Rangers și-au reconciliat pozițiile în ceea ce privește viitorul internaționalului român și că acesta ar putea fi reprimit în lot, antrenorul clubului scoțian a fost întrebat dacă acest lucru se va întâmpla.

Clement a lăsat loc de interpretări cu declarația făcută despre Ianis Hagi, internațional român care a fost trimis să se antreneze cu echipa secundă a lui Rangers.

ADVERTISING

"Nu pot spune nimic momentan. Am vorbit despre situația lui acum câteva luni. A fost o discuție deschisă și sinceră cu el și agentul lui. I-am spus că nu îl vedem numărul 10 al echipei în următoarele sezoane și că trebuie să își găsească alte oportunități.

Situația a rămas la fel, iar acum a venit și Bajrami (n.r - transferat de la Sassuolo). Vom vedea în viitor (n.r.- dacă Ianis Hagi va fi reprimit la antrenamentele primei echipe). Nu pot spune nimic acum", a declarat Clement, în cadrul unei conferințe de presă, citat de Digi Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!