Antrenorul de la FCSB, în pericol: E criticat în premieră după numeroasele accidentări

Antrenorul de la FCSB, în pericol: E criticat în premieră după numeroasele accidentări

Lui Bogdan Vintilă i s-a propus contract pe viață la FCSB, dar seria lungă de accidentări suferite în ultimele zile l-au adus în pericolul de a fi dat afară de la echipă.

Gigi Becali îl acuză de lipsă de profesionialism după ce de la FCSB s-a accidentat deja o echipă întreagă și nu prea mai are cine să joace.

"Nu stiu care e situația, sunt cele mai multe accidentări musculare, e o problema de pregătire fizică. Lui Nedelcu i s-a întâmplat ce s-a întâmplat, a fost în timpul jocului, la Filip așa, tam-nesam. Iar la Coman și la…nu mai vreau să comentez și să acuz oameni. E o chestiune de profesionalism, nu am oameni profesioniști care să facă asta.

ADVERTISING

Eu îl iubesc și țin la el (Bogdan Vintilă - n.red.), dar el are o problemă că ni se accidentează jucătorii. Asta e problema lui. Eu i-am zis lui MM, 'nu raspunde preparatorul, te superi, nu te superi, răspunzi tu și Vintilă. El iți răspunde tie, tu mie. Voi sunteți oamenii mei în care am avut încredere și văd că mi se accidentează jucătorii'. Vintilă trebuia să vorbească cu preparatorii fizici, să spună ce vrea", a spus Becali la Pro X.

De asemenea, din cauza acestor accidentări, Becali a hotărât să-l readucă în lot pe Adi Popa, cel care a fost băgat în șomaj tehnic.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Florinel Coman, Dragoș Nedelcu, Lucian Filip și Răzvan Oaidă s-au accidentat doar în ultima săptămână. În total, FCSB are o echipă întreagă accidentată.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇