Antrenorul concediat de Jessica Pegula a fost angajat de o altă tenismenă din top 10 WTA

Antrenorul concediat de Jessica Pegula a fost angajat de o altă tenismenă din top 10 WTA

Au loc mutări interesante în staff-urile marilor tenismene, cu doar câteva zile înainte de începerea turneului Masters 1000 Indian Wells.

Înainte de începerea cunoscutei duble americane Sunshine Double, și anume turneele consecutive de la Indian Wells și Miami, antrenorul concediat de Jessica Pegula (SUA, 5 WTA) a fost angajat de Maria Sakkari (Grecia, 9 WTA).

E vorba de David Witt, fost tenismen american, care le-a antrenat timp de mai mulți ani în circuit pe Venus Williams și Jessica Pegula. El a fost concediat recent de Pegula, iar acum a fost angajat de Sakkari.

ADVERTISING

Grecoaica de pe locul 9 în lume l-a concediat anterior pe americanul Tom Hill, scrie tennisuptodate.com. Witt lucrase cu Pegula încă din anul 2019, aducând-o între primele 5 sportive ale lumii.

Turneul de la Indian Wells are loc între 6 și 17 martie și va avea la start pe cei mai buni tenismeni ai momentului, atât la fete, cât și la băieți, inclusiv pe Rafa Nadal, care a primit un wild-card pe tablou, dar și pe Venus Williams, mai sus amintită, 484 WTA.

În ultima perioadă, grecoaica a numărat patru înfrângeri în cinci jocuri oficiale WTA. Americanul în vârstă de 51 de ani și-a văzut încheiat parteneriatul cu Pegula pe 6 februarie, după încheierea Australian Open.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!