Antrenorul Biancăi Andreescu vine cu o veste excelentă despre tânăra sportivă

Antrenorul Biancăi Andreescu vine cu o veste excelentă despre tânăra sportivă

Sylvain Bruneau, antrenorul Biancăi Andreescu, a oferit o veste excelentă despre tânăra sportivă cu origini românești.

Acesta a menționat că Bianca nu mai are nicio problemă medicală și că este pregătită sută la sută să joace în luna august.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Suntem foarte fericiți cu felul în care accidentarea a evoluat în ultimele săptămâni și cu faptul că s-a recuperat în totalitate. Nu a mai jucat un meci din octombrie, așa că îi lipsește enorm tenisul. Am fost foarte îngrijorați, dar iată că totul este bine”, a spus Sylvain Bruneau pentru TSN.

Apoi, Bruneau a menționat că Bianca va fi afectată la reluarea turneelor deoarece meciurile se vor disputa fără spectatori.

„Energia va fi însă diferită deoarece cele mai multe turnee se vor disputa fără spectatori. Nu este ușor pentru o jucătoare să revină și să-și apere titlul. Bianca este încă la început. Trebuie să ne pregătim pentru asta”, a adăugat Bruneau.

Bianca Andreescu s-a accidentat la Turneul Campioanelor 2019 și de atunci nu a mai jucat tenis, deși a avut câteva încercări să revină în circuit.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖