Anthony Joshua îl invinge pe Francis Ngannou: Nu i-a dat nicio șansă fostului campion de MMA

Anthony Joshua îl invinge pe Francis Ngannou: Nu i-a dat nicio șansă fostului campion de MMA

Boxerul britanic Anthony Joshua a revenit în prim planul categoriei grea după ce l-a învins prin KO, în runda a doua, pe camerunezul Francis Ngannou, fost campion de arte marţiale mixte (MMA), într-o gală desfăşurată vineri în Arabia Saudită, la Riad, informează AFP.

Fost campion al greilor UFC, Ngannou (37 ani) s-a aflat la al doilea său meci de box din carieră, după o primă înfrângere în faţa lui Tyson Fury în toamna trecută.

Trimis la podea încă din prima rundă, în urma unei puternice lovituri de dreapta în maxilar, Ngannou nu a putut face unui adversar care s-a dovedit brutal şi precis, fiind trimis de două ori la podea în repriza secundă. Camerunezul a rămas la sol înainte de debutul reprizei a treia, iar arbitrul a decis să încheie meciul.

ADVERTISING

Prin această victorie, a patra consecutivă, pugilistul britanic de 34 de ani, care şi-a pierdut centurile de campion WBA, IBF, WBO şi IBO în faţa ucraineanului Oleksandr Usik în 2021, vrea să redevină challenger la titlurile mondiale ale categoriei grea şi şi-a declarat intenţia de a-l întâlni în următorul meci pe câştigătorul confruntării dintre Tyson Fury şi Oleksandr Usik, ce va avea loc în luna mai pentru titlul unificat.

La rândul său, Ngannou a precizat că intenţionează să revină în ringul de MMA cu un meci anul acesta contra campionului Renan Ferreira.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇