Anghel Iordănescu a dat verdictul în cazul folosirii stadionului Steaua de către FCSB

Anghel Iordănescu a dat verdictul în cazul folosirii stadionului Steaua de către FCSB

Anghel Iordănescu și-a exprimat opinia în ceea ce privește scandalul dintre FCSB și CSA Steaua pe tema folosirii stadionului din Ghencea.

Fostul selecționer al României consideră că orice echipă ar trebui să aibă dreptul să folosească stadionul Steaua, ridicat din bani publici.

"Poziția Ministrului n-am s-o comentez, nu îmi stă în caracter să comentez poziția unui Ministru, chiar fiind el Ministru al Apărării (n.r. – Vasile Dîncu) și eu general în rezervă. Cred că trebuie să înțelegem cu toții că este vorba de banii publici și este vorba de sport, de fotbal", a spus Anghel Iordănescu, potrivit Antena Sport.

ADVERTISING

"Până la urmă este și o performanță să joci pe un stadion cu 50.000 de oameni. Se poate juca pe Ghencea, se poate juca pe Giulești pentru că fotbalul e un sport iubit de toată lumea. Și ne-am dori să se joace acolo unde condițiile sunt cele prielnice", a adăugat "Generalul".

CSA Steaua se opune posibilității ca FCSB să folosească stadionul Steaua pentru meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Noul stadion Steaua are o capacitate de 31.254 de locuri și a costat aproximativ 95 de milioane de euro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇