Andy Roddick îi răspunde Kristinei Mladenovici, după ce sportiva s-a plâns că "a fost tratată că o criminală în SUA"

Andy Roddick îi răspunde Kristinei Mladenovici, după ce sportiva s-a plâns că "a fost tratată că o criminală în SUA"

Fostul lider mondial Andy Roddick a reacționat după ce Kristina Mladenovici s-a plâns că a fost ținută în captivitate la US Open precum „criminalii sau prizonerii”.

Roddick i-a adus aminte Kristinei faptul că la US Open premiile sunt de milioane de dolari și că ea a încasat o sumă considerabilă doar pentru prezența în turul 2.

"Prizonierii sau criminalii nu au șansa să joace sport și să primească o sumă cu 6 cifre pentru calificarea în turul 2. Protocoalele sanitare sunt singurul motiv pentru care jucătorii și fanii au șansa să se bucure de turneu. Din păcate, perspectivele au de suferit serios cu această abordare", a spus Roddick la Tennis Channel.

ADVERTISING

După eliminarea de la US Open, Mladenovici a fost extrem de furioasă pe felul în care a fost tratată.

„Trăim un coșmar aici! Este înfiorător ce se întâmplă. Am o singură dorință și asta este să îmi recapăt libertatea! Trebuie să luptăm pentru a avea libertatea noastră!

„Condițiile sunt atroce și dacă aș fi știut că un joc de cărți de 40 de minute cu un jucător care a avut rezultat pozitiv, dar apoi negativ, ar fi dus la asemenea consecințe, n-aș fi călcat niciodată în New York, nu veneam la turneu”, a spus Mladenovici.

ADVERTISING

Mladenovici a fost eliminată de Varvara Gracheva după ce a condus cu 6-1, 5-1 și a avut patru mingi de meci.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇