Andy Murray, deloc surprins de înfrângerea suferită de Emma Răducanu la Indian Wells

Andy  Murray, deloc surprins de înfrângerea suferită de Emma Răducanu la Indian Wells

Tenismanul britanic Andy Murray a declarat că înfrângerea compatrioatei sale Emma Răducanu în turul al doilea la Indian Wells nu este una surprinzătoare, transmite Reuters.

Murray, fost lider mondial, a caracterizat eliminarea prematură a campioanei de la US Open ca fiind un ”mic hop” şi a sfătuit-o pe jucătoarea de origine română să treacă peste acest moment de dezamăgire într-un mod matur.

''Ce s-a întâmplat la New York a fost evident ceva incredibil, dar în tenis şi în sport în general nu merge totul doar înainte tot timpul'', a precizat scoţianul.

ADVERTISING

''Sunt mereu mici hopuri şi alte piedici în calea ta. E doar un hop, însă cred că toată lumea îl cam aştepta. Nu cred că e ceva neaşteptat, ca să fiu sincer'', a subliniat Murray.

''Ea (Emma) este incredibil de strălucitoare, foarte bine educată. E de imaginat că este mai bine echipată faţă de alţii pentru a face faţă la tot ceea ce se întâmplă într-un mod mai matur decât am făcut-o eu la 18 ani'', a subliniat Andy Murray.

Emma Răducanu a câştigat titlul la US Open, luna trecută, venind din calificări, fără a pierde vreun set în cele zece meciuri, însă a fost învinsă vineri, în turul al doilea la Indian Wells, cu 6-2, 6-4 de belarusa Aleksandra Sasnovici, care duminică a învins-o şi pe Simona Halep, cu 7-5, 6-4.

ADVERTISING

Murray (34 ani) s-a calificat în turul al treilea la Indian Wells, după 5-7, 6-3, 6-2 cu spaniolul Carlos Alcaraz (18 ani), în ceea ce fostul său antrenor, australianul Darren Cahill, a caracterizat a fi cel mai bun meci al scoţianului după operaţiile suferite la şold în 2018 şi 2019.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇