Andrei Rațiu, desemnat revelația turneului EURO 2024

Andrei Rațiu, desemnat revelația turneului EURO 2024

Fundașul dreapta al României, Andrei Rațiu a fost lăudat de presa spaniolă, care l-a numit revelația Campionatului European care se va încheia azi, pe postul său.

Rațiu, jucător în Spania la Rayo Vallecano, a fost remarcat de cotidianul Marca, care l-au numit revelația turneului pe postul de fundaș dreapta la EURO 2024, el fiind inclus într-o echipă tip alături de alte talente internaționale.

Din această echipă mai fac parte și vedeta Turciei Arda Guler, de la Real Madrid, atacantul gruzin Mikautadze, golgheterul Georgiei, dar și starul Olandei, tânărul Tijjani Reijnders de la AC Milan.

„Nimeni nu a crezut în ei, dar au avut un turneu «brutal». Aceasta este echipa revelațiilor de la EURO 2024”, a scris Marca. Rațiu, tânăr fundaș de 26 de ani, poreclit și Sonic, din cauza părului său vopsit în albastru și care seamănă cu un personaj din desenele animate, a avut o evoluție remarcabilă cu Ucraina, una amintită și de cotidianul mai sus amintit: „L-a devorat pe Mykhaylo Mudryk, racheta lui Chelsea. În acest sezon, reușise același lucru cu Vinicius, întrecându-l în acea cursă de pe Bernabeu”, au mai notat jurnaliștii de la Marca.

ADVERTISING

Andrei Rațiu este dorit în aceste momente și de gruparea britanică Brighton, căci noul antrenor al „pescărușilor”, Fabian Hurzeler, l-a urmărit personal și este interesat de el.

Cota de piață a lui Andrei Rațiu este acum una de 1,4 milioane de euro.

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!