Analiză a luptei pentru titlu în Superligă, făcută de Gică Popescu: „Primele cinci locuri sunt deja decise”

Analiză a luptei pentru titlu în Superligă, făcută de Gică Popescu: „Primele cinci locuri sunt deja decise”

Actualul sezon de Superligă pare cel mai palpitant și disputat din ultimii ani, cu primele 5 clasate având șanse egale pentru locul 1, cu doar câteva etape înainte de finalul sezonului regular.

Gică Popescu, fostul jucător de legendă al României și al Barcelonei, actualmente președinte la Farul, lidera campionatului, spune că va fi o luptă încinsă pentru marele trofeu în acest sezon.

Președintele clubului Farul Constanța consideră că primele 5 locuri de play-off sunt deja adjudecate, iar pentru locul 6 el și-ar dori ca FCU Craiova 1948 să aibă câștig de cauză, în detrimentul celor de la Sepsi.

ADVERTISING

„Locul 6 e singurul care se mai dispută, în rest primele cinci locuri sunt deja decise. Fotbalistic, FC U Craiova mi se pare echipa cea mai periculoasă, cu un fotbal ofensiv incredibil, cu jucători buni în compartimentul ofensiv şi median.

Are calitate, dar prefer Sepsi... cu sufletul, ca nivel, aş prefera Craiova, merită, dar vrei să întâlneşti echipe mai slabe în play-off. Cred că FC U Craiova, dacă ar intra în play-off, ar fi o luptă aprinsă”, puncta fostul mare jucător pentru PrimaSport.

Între cele două formații este o distanță de 3 puncte în acest moment, dar cel mai probabil vor fi 6 după ce ardelenii vor câștiga la masa verde meciul suspendat definitiv de arbitrul Chivulete la Sfantu Gheorghe pentru injuriile xenofobe proferate de fanii olteni.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!