Ana Bogdan se retrage de la Australian Open

Ana Bogdan se retrage de la Australian Open

Jucătoarea de tenis din România Ana Bogdan, locul 113 WTA, are parte de un start de an 2022 plin de ghinion, fiind nevoită să se retragă de la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, din cauza unei accidentări.

Sportiva născută la Sinaia se afla pe tabloul de calificări pentru AO, fiind una dintre cele 13 românce calificate pentru turneul de la Antipozi, primul de GS al anului, 13 cu tot cu fetele de pe tabloul principal și din calificări.

Organizatorii de la Australian Open au anunțat că Bogdan a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări și în locul său pe tabloul de calificări va intra Jaimee Fourlis, sportivă a gazdelor de la Antipozi.

Românca era pe tablou și în cadrul turneului de tip 250 WTA de la Melbourne, programat în periaoda 4 – 9 ianuarie, intitulat Melbourne Summer Set, acolo unde participă de exemplu și Simona Halep.

ADVERTISING

Bogdan se afla într-o formă bună de joc, încheind anul 2021 cu o finală la Limoges, un turneu de tip WTA 125k, în Franța, fiind învinsă acolo în ultimul act de belgianca Alison Van Uytvanck.

Pentru Ana, aceasta ar fi fost a șaptea participare la Australian Open, acolo unde are cel mai bun rezultat un tur III bifat în 2018.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!