Amical de senzație pregătit la București între FCSB și Barcelona

Amical de senzație pregătit la București între FCSB și Barcelona

După realizarea triunghiularului de top dintre Rapid, Borussia Dortmund și Fiorentina, în vara lui 2023 se mai poate pregăti un turneu de top pe Arena Națională din București.

Omul de afaceri Adrian Thiess, cel care a organizat turneul de mai sus cu Rapid București în prim plan, a declarat că vrea să aducă din nou Barcelona în România, așa cum s-a întâmplat și acum 10 ani, când tot el a organizat amicalul dintre Dinamo și catalani. Dorința lui este însă ca acum FCSB să evolueze împotriva grupării lui Xavi: „Sper că la anul, în perioada verii, să avem din nou un turneu în iulie-august, dacă lucrurile vor decurge bine. Vrem tot cu o echipă românească. De ce nu?, chiar FCSB. Ne-am dori să aducem din nou Barcelona. Și atunci, când a fost amicalul Dinamo – Barcelona, Steaua a fost prima opțiune”, a declarat Thiess, conform Fanatik.

ADVERTISING

Din păcate, turneul cu Rapid, Dortmund și Fiorentina nu a fost un succes neapărat, căci la meciuri au asistat în medie circa 5.000 de fani, dar trebuie spus că turneul s-a suprapus cu Campionatul Mondial și Liga 1.

”Au fost scouteri de la niște cluburi foarte interesante, din Serie A, Premier League, echipe puternice care au fost prezente la București. A fost o emulație. Aici nu e vorba doar de un meci amical, ci e un eveniment amplu. Cred că poate fi o rețetă frumoasă la care să avem continuitate și în anii următori”, a mai explicat Thiess.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!