Alte 4 meciuri tari în optimile Champions League, pe 22-23 februarie

Alte 4 meciuri tari în optimile Champions League, pe 22-23 februarie

Spectacolul din UEFA Champions League revine în prim-plan zilele următoare, cu prima manșă a celorlalte patru meciuri rămase de disputat în optimile competiției.

Partidele Chelsea – Lille și Villarreal – Juventus Torino sunt programate marți de la ora 22:00, în timp ce meciurile Benfica Lisabona – Ajax Amsterdam și Atletico Madrid – Manchester United se vor juca miercuri, de la aceeași oră.

Împlinind 67 de ani în 2022, Champions League este cea mai importantă competiție europeană de fotbal inter-cluburi, iar fanii acestui sport urmăresc atent în special meciurile din astfel de faze avansate ale ligii, unde nivelul de joc este extrem de ridicat. 

ADVERTISING

Interesul pentru Champions League se observă și la pariuri sportive, unde mulți fani sunt activi înaintea disputării partidelor. Pentru aceștia, în rândurile următoare am ales patru ponturi pentru optimi cotate foarte sus în oferta de pariuri Champions League Unibet.

Chelsea vs. Lille

Londonezii au câștigat ultimele două meciuri cu Lille, scor 2-1 în ambele jocuri din 2019. Și acum am putea vedea un meci strâns, dar cu reușite la fiecare poartă. Apetitul pentru gol este evident la cele două formații: Chelsea a marcat de zece ori la rând contra echipelor din Franța în Champions League, iar Lille a înscris în nouă din precedentele zece meciuri jucate pe teren străin.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

O variantă interesantă pentru pariuri online ar fi așadar selecția disponibilă în secțiunea Pariuri Combo de la Unibet: ambele echipe vor marca și se vor înscrie peste 2.5 goluri, cotă 2.50.

Chelsea-Lille

Benfica și Ajax  

Chiar dacă Benfica și Ajax nu au fost în ultima perioadă printre echipele de top în fotbalul european, de aici au plecat multe tinere talente, iar cluburile sunt cunoscute pentru nivelul constant ridicat în campionatele din Portugalia și respectiv Olanda.

Benfica și Ajax s-au întâlnit de patru ori în istoria recentă și de fiecare dată s-au înscris cel mult două goluri. Ne putem aștepta și acum la un meci tactic, fără mari riscuri în atac, în care se vor marca sub 2.5 goluri – cotă 2.15 la Unibet pentru un astfel de scenariu.

Benfica-Ajax

Manchester United vs. Atletico  

Manchester United joacă în acest sezon de Champions League mult mai bine decât o face în Premier League, deci ar putea să forțeze să ajungă cât mai sus în competiție. Are cinci meciuri la rând fără înfrângere în Liga Campionilor și valoarea lotului arată că există șanse semnificative pentru o victorie a lui Manchester în fața spaniolilor de la Atletico.

ADVERTISING

Nu trebuie ignorat nici faptul că madrilenii au fost învinși în ultimele două meciuri de pe teren propriu cu echipe din Anglia, scor 2-3 cu FC Liverpool și 0-1 cu Chelsea. La Unibet, poți paria pe victoria britanicilor la o cotă foarte mare: 3.20.

Atletico-Man-United

Villarreal vs. Juventus

În meciurile jucate pe propriul teren, Villarreal înscrie constant, drept dovadă stau ultimele 6 întâlniri, inclusiv cele cu FC Barcelona și Atletico Madrid. În grupe, contra Atalantei, a marcat de 5 ori în cele două jocuri.

Juventus are performanțe bune în deplasare, marcând în ultimele 6 meciuri. Mai mult decât atât, la ultimele jocuri în Spania a punctat de 2 ori contra Atletico Madrid și de 3 ori contra FC Barcelona

La Unibet, un pariu pe faptul că ambele echipe vor înscrie are cotă 1.83 și ar putea reprezenta o variantă inspirată pentru meciul dintre Villarreal și Juventus Torino.

Villarreal-Juventus

Pe lângă oferta complexă de pariuri online, cei de la Unibet au pregătit clienților și o campanie promoțională cu premii substanțiale. Pariurile de 50 RON pot aduce chiar și unul din autoturismele BMW puse în joc sau alte premii consistente. În aceeași campanie se acordă garantat și un cadou săptămânal pentru primul pariu eligibil.

Cotele la pariuri pot suferi modificări în orice moment.