Alexandru Mitriță, acord total pentru transfer: Conducerea Universității Craiova a făcut anunțul

Alexandru Mitriță, acord total pentru transfer: Conducerea Universității Craiova a făcut anunțul

Alexandru Mitriță (29 de ani), cel mai bun fotbalist din lotul Universității Craiova, ar putea pleca din Bănie.

Prin vocea lui Mihai Rotaru, patronul echipei, Universitatea Craiova a anunțat acordul total care există între fotbalist și club în privința unui transfer, în eventualitatea în care va sosi o ofertă tentantă.

Mitriță și Craiova s-au înțeles, încă din momentul în care fotbalistul s-a întors în urmă cu un an în Bănie, că în cazul în care va sosi o ofertă interesantă pe numele său să poată pleca gratis.

ADVERTISING

„Am spus că primează interesul Universității, însă acesta este un caz special. El a venit fără să ceară bani, a renunțat la mulți bani, nu a primit nimic la semnătură, a venit pe un salariu decent. Trebuie să avem respect, interesul lui este egal cu cel al Universității Craiova. Nu putem spune să nu plece.

Ne-a spus (n.r. Alexandru Mitriță) 'Vin, vin gratis, dar în condițiile în care voi avea ofertă peste un an, vă rog să mă lăsați să plec. Îți convine, vin, nu, nu vin'”, a declarat Mihai Rotaru, conform Fanatik.

ADVERTISING

Alexandru Mitriță a jucat șapte meciuri (513 minute) în toate competițiile sezonului la Universitatea Craiova și a marcat de cinci ori, având în "cont" și o pasă de gol.

El este cotat la 3,5 milioane de euro de către Transfermarkt.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇